Lördagen och idag

Igår vaknade jag upp sent, halv 10!! Var ut dagen innan på några öl med polarna, Bishop was da shit.
Började med en Vintermörker, gott! Gick vidare på en Kilkenny och den är aldrig fel och sist tog jag en ljus och iskall Staropramen. Verkligt lyckade ölsortsval men lite bakvänt kanske...
Vid 1 drog jag ner på stan för att träna på F&S med kompis och man kan väl säga såhär: I måndags när vi körde igång var det smockfullt, man kunde knappt andas och man fick vänta på en maskin i typ 3min innan den blev ledig. I lördags var det småtomt, maskinerna hade 0 kö och allt gick oerhört smidigt. Körde hårt med maskinerna och efter 30 min styrka intog vi konditionsrummet. 30 min på Crosstrainer och jag simmade från maskinen - min svett hade bildat en mindre sjö som maskinen flöt i ;)
Bastu en stund o sen bara flämta i den iskalla duschen. Toknöjda åkte vi hem till mig på en kaffe och sen ut till Vintrosa på lite käk. Lövbiff o klyftpotatis.. GOTT!!
Språkades, spelade plump där jag förorade med 1p i sista omgången! och kollade Pirates of the Carribean innan hemfärd runt 12..
Idag vaknade jag ännu senare, kl 10!! småsnuvig och hostade som en galning =( Det släppte faktiskt efter kaffet *puh*
Nu har jag träningsvärk i axlar, armar och lår - Skönt faktiskt!!!
Ska diska, slänga sopor o kolla efter tvätt-tid. Senare bara slappa...

Må gott alla fina

//Branting

Tränat äntligen!

Så äntligen har jag varit på F&S o satt igång med träningen. Blev en mjukstart kan man säga men gosh vad svetten flödade!! Det var varmt som attans i lokalen och när man kört igång med lite cyklande forsade svetten om en. Lite styrka på en del maskiner o sen upp på crosstrainern.
Efter blev det bastu, eller som finnen kallade det Ett varmt rum ;)

Imorgon efter jobbet drar jag till Eskilstuna för att sova hos farsan. låter märkligt? Japp, det kan det men dagen efter far vi upp till Huddinge sjukhus för att gå på CI - utredning hos dom. Alla förundersökningar är gjorda vad jag kan förstå så nu verkar det mer bli en massa tekniska specifikationer. Sen vill de väl höra skälet till varför jag vill operera mig och träffa mig innan de karvar o svarvar i skallen på mig :P
Det ska bli väldigt intressant om ni frågar mig...

Nu ska jag sova för jag sov nåt bedrövligt inatt, frös/svettades om vartannat så jag e bra mör nu..

Må väl alla söta

//Branting

Tankar som slagit mig

På senare tid har jag funderat på lite olika grejer. Varför bloggar jag inte när jag egentligen har tid till det? Tja jag vill ju inte hänga ut mitt liv och mitt "leverne" till allmän kännedom kanske =)

Varför skaffade jag en laptop när den ändå sitter fast?
Jag skaffade den ju för att bli rörlig och kunna möblera om och fixa till hemma men ändå står laptopen på gamla databordet eftersom internet-kabeln finns där. Det betdyer alltså att jag sitter fast i det hörnet ändå. Borde skaffa router enligt en del kompisar men jag fattar inte ens vad det är =)

Varför har jag inte tagit vaccinet mot svininfluensan än?
Trots allt ska jag genomgå en operation där en nysning eller hård hostning sabbar allt. Operationen är alltså CI och gör man en hård nysning eller hostning inom en viss tid efter operationen riskerar man att kabeln lossnar inne i snäckan och då är hela oeprationen körd och ingen bättring skedd, snarare försämring eftersom man blir helt döv =)

Varför ringde jag inte hyresvärden ang att det drar från fönstret i sovrummet innan vintern kom?
Det drar och är otätat så det blir ganska kallt i sovrummet (runt 16 grader), vilket i sin tur gör att jag är snuvig och tung i skallen när jag vaknar, vilket i sin tur kan leda till sjukanmälan på jobbet som i sin tur innebär förlorad arbetsinkomst. Det kan också innebära att jag nyser efter perationen... =)

Många fler varför finns härinne i skallen men de vill jag inte skriva ner till allmän beskådan utan de håller jag för mig själv eller mina närmaste =)

//Branting