HIFDIF

Det här mina damer och herrar är humor tagen till en helt ny nivå! 
http://www.youtube.com/watch?v=R7u4ZinqdYs

Även om ni inte tycker om fotboll så är det kul, för alla som har nån kolla så gillar inte stockholmslagen varandra speciellt mycket =)

Kolla även in hemsidan: http://www.hifdif.se/ en riktigt rolig sida...

//Branting

som håller på det tredje laget i 08 - AIK

Ny mobil - samma nummer

Som ni ser i rubriken har jag fått ny mobil nu, en SonyEricsson C902 med 5 Mpix kamera och turbo3G så nu kan ni messa på igen =)
Däemot har jag inga kontakter eller iaf väldigt få kontakter i mobilen så ni som vill att jag har ert nummer kan väl slänga iväg ett SMS undertecknat så jag vet vem som skickat.
Samma nummer som förut på min så inga konstigheter...
Nej jag kan inte säga om jag är nöjd med den ännu eller inte, ge mig lite tid så ska jag recensera den, däremot gillar jag SE:s användarsnitt...

//Branting

Härligt väder

Idag liksom istort sett hela veckan har det varit soligt och grannt väder. Solen har tagit och man har fått lite färg och man ler ju med hela ansiktet när solen skiner som den gör. Man tror det är sommarvarmt och man klär sig därefter men så komme rman ut *brrrr* Att det på ena sidan av lägenheten står +23 och på den andra sidan +7 det skiter man liksom i, det är ju +23 :D
Så man småfryser hela tiden eftersom man är klädd i shorts o t-shirt istället för jeans och nånting ovanpå teschan..

Men det är ju förstås synd att klaga när solen ändå skiner och gör en glad, fåglarna kvittrar och träd och gräs börjar få färg..

Livet är underbart ju!

Till helgen får jag besök från Malmö, ska bjussa på lite mat på lördagen och så ska jag ha min inflyttningsfest efter det och det ska bli så gött! Vi går ut tidigt fr jag har som ni alla vet en galen granne som klagar på allt ljud som sipprar upp till han. 
Inatt däremot kom det ljud uppifrån, musik spelades halv 2 och det var många dunsar i taket så fanta i mig om han klagar!!

AIK vinner trots uselt spel, tja vad säger man. Behöver inte annat än le =)

//Branting

O´boy

Vilket vackort väjder, solen den skiner idag

O´BOY! =)

//Branting

Onsdagar

Jobbiga onsdag är snart över, åhh vilken dag =)
Börjar 8 o kommer dit, sliter tag i uppgifterna och inväntar leveransen, bara 2 helpall och en halv pall, lagom.. Sliter upp paket på paket och hinner avverka det mesta innan 10, bara lite smått kvar. Sen ska allt galgas och efter fikarasten/morgonmötet/peppmötet sätter jag igång.. Står o galgar, larmar och hänger ut i butik till 12 o sen iväg till Lucullus för en lunch med P. Smörstekt flundrafilé med kokt potatis är aldrig fel!
Efter lunch hänger jag ut det resterande och sen arbete i butiken, servar kunder, petar lite här o där snyggar till podier och bord, viker tröjor, rensar provhytter etc. Morsar på polare som kommer in då o då, T denna dag.
Efter jobbet, kl 18, så drar jag ner till Haga för att få provträna gratis på Nautilus där, Great att få komma igång.. Kan säga att min kondition är sämre än väntat, jag hatar att cykla även på motionscyklar, min högerarm är ganska stark men min vänstra är förbaskat svag samt det borde ha varit bra att strecha ordentligt efteråt.
Bussen hem o när jag kommer hem inser jag att jag inte ätit middag så jag slänger i mig några mackor och A-fil med müsli och toppar med lite påskmust =)
Snart, bingen, soooooooova!

//Branting