Vart o fiskat

Ja så har man varit ut ett par dagar i skogen, blivit skitig, luktat fisk dagarna i ända och dessutom fått upp en hel del firrar. Några släpptes i för att äta upp sig lite medans andra fastnade så hårt att de var tvungna att tas upp. Antal fisk som fångades översteg vida de föregående åren. Första året en enda, andra året 2st. och iår 5st + 2 isläppta + otaliga halvnapp..
Inte bara jag fick fisk förstås utan både mor min och hennes gubbe fick fisk, gubben så många att vi slutade räkna ;)
Har med mig 2 små och 1 bautafirre som ligger och väntar i frysen på rätt recept alternativt rätt person att laga till dessa (hint till kockarna i gänget!) + en rökt som jag ska äta på macka hela veckan =) 
Anledningen till att jag åkte hem några dagar tidigare var att det blev så mycket folk och att vissa tjärnar blev abonnerade, känns inget kul att stå för tight ihop när man är ute i busken..
Några bilder fick jag ihop iår igen och de kommer läggas in så snart jag hittar sladden till kameran, har städat minutiöst hemma så nu hittar jag ingenting *S*

//Branting

Fiska

Meningen är attjg ska åka upp till Säfsen idag för att fiska men vädret däruppe är inte det bästa sett ur fiskesynpunkt. Flera cm snö ligger på backen och tja det verkar inte bli nåt =( Får se i eftermiddag om det börjat tina upp däruppe eller om jag får stanna hemma..
Annarsbörjar jag dessutom bli förkyld så vet inte om jag stannar hemma iaf. Fast trist att vara sjuk på semesterdagar!!
Annars rullar allt på, var i Norrköping i lördags och hade riktigt kul. Spelade volleyboll och hade frågesport om vartannat och kan väl säga att vi var bra på det ena men mindre bra på det andra. Vi slutade på plats 42 av 118 så det får vi vara nöjda med, mest med tanke på att vi inte var så heltaggade allihopa.
Kvällen blev ok också måste jag säga, 3 rätters middag och efterdet underhållning iform av nåt coverband. När en av cheferna skulle åka hem så följde jag med i hans bil och stack runt 11 tiden och var hemma runt 1 snåret. På det stora hela en bra rolig och skön upplevelse, ibland rena väckelsemötet :P
Fick höra efteråt att det kom en artist till nämligen Markoolio, ja missade jag nåt verkligen *S*

Nu ska jag dricka kaffe och sen packa det sista ifall att jag ska iväg.
Ha en trevlig vecka kära läsare

//Branting

Norrköping nästa

Ja nu drar jag till Norrköping och Stadiumolympiaden!!!
Enligt SMHI, som visat olika väder dag för dag, ska det bli strålande sol mellan 12-18 idag. Månne de ha rätt!!!

//Branting

Helg

ja det var iofs längesen jag skrev här men nu blir det en rad. Har inte känt någon hunger att lämna ut mig och mina tankar på internet.
Jorå, jag mår faktiskt riktigt bra. Solen skiner och fåglarna kvittrar (sägs det vilket ju jag inte hör) Jobbet funkar som det ska och massor av grejer händer i maj här. Nästa helg blir det Stadiumolympiaden, En sammandrabbing av alla Stadiums butiker som ska "slåss" och försöka nå förstaplatsen, vinst och ära. Dessutom en "best in show" som är kostympriset =) Senare på kvällen blir det stor bankett och show i någon arena som inhyser 1500 personer (har alltid varit Himmelstalundshallen) Ska bli urskoj!!!
Veckan efter det sticker jag upp till Säfsen på fiskesemester och veckan efter det, sista veckan i maj, är det dags för den årliga inventeringen på fredagen med allt vad det innebär.
Lördagen efter bär det av till Göteborg och den likaså årliga turneringen i "poker för teckenspråkiga" anordnade av
ptig och det ska ju bli urskoj likaså..

Ja det var lite av mitt schema det, hur mycket som helst i maj.

I torsdags var jag till banken för att snacka lite om lån och även få reda på hur mycket jag skulle kunna få låna. 475tusen trodde de att det skulle bli och det får man knappt en sketen etta för upp epå norr ens =( Jag lär avvakta rätt lgh om det skulle bli nåt.. OM ingen skulle vilja ge mig ett privatlån på typ 100 000 spänn för då går det bättre :P
och i fredags var jag till läkaren för att, som jag trodde, operera foten men det slutade med att 5 min efter jag kommit in så gick jag ut efter att läkaren klämt på foten och bokat operationstid till i höst *suck* Nåja, nu vet jag att nästa gång så blir jag av med min utbuktning. Jag har alltså en vätskeknöl på utsidan av vä-fot som man måste operera bort för att den inte ska komma tillbaks. Inte ens efter är det en garanti för att den försvinner helt.

Ny vecka - nya möjligheter imorgon, spännande..

//Branting