Sjukling

Så bröt då förkylningen ut som hängt över mig sen mitten av december, "äntligen" kanske man ska säga. Synd bara att den tog så mycket kraft att man legat utslagen i en vecka. Utslagen är kanske att ta i men febern har kommit och gått och däsan rinner konstant.. Till och från har även halsen känts som dagen efter med för mycket alkohol och cigg. Urrrrk!!!

Har precis kommit igång med träningen och jodå jag längtar! Älskar att stå på crosstrainern och stänka svett, kolla in alla data om puls, kaloriförbränning och hur långt man skulle ha kommit om man gjorde det utomhus =)
Längtar Verkligen till söndag eller tisdag, beroende på när jag e fit for igen.. Tisdag låter bäst..
Måndagar kan man knappt gå in på Kvarnen för alla verkar träna då! F&S har över 10 000 medlemmar i Örebro och skönt att höra att de ska öppna ett nytt istan. Först i Oktober kommer det nya öppna så man får stå ut..

Har möblerat om och städat lite sen jag blev sjuk, inte så att man gjort allt på en o samma gång utan det har blivit lite i taget. Flyttade/skiftade plats på bokhyllan / databänken och det kan jag säga, sjukt mycket trevligare som det blev. Mer ljus och lättare att koncentrera sig när man har TVn bakom sig =)

Har även hunnit kolla upp vad jag vill ha till lägenheten och det blev en jäkla lista, som följer givetvis:

Hall: Bänk att sitta på o snöra av/på sig skorna. Finns på Entré eller Jysk

Sovrum: Continentalsäng, eget hopplock från IKEA, Sultan is da shit.
              Sängbord, väggspots och rullgardin till mörkläggning. Dessutom en juste sänggavel (egensnickrad?)

Klädkammaren: Skulle vara najs få ordning därinne så behöver ett antal lådor och vakuumförpackningar.
                        Mitt vintertäcke tar en enorm plats!!!

Köket: Kräver en gardin snart!! Morsan borde ha fixat en vid det här laget ;) (det där var en hint mamma!) 
           Sen ska även en matta in och ev en diskmaskin, jag är latare än vissa andra vad gäller disk..

Vardagsrummet: Behöver ny TV-bänk, soffbord och lådor till bokhyllan för bättre ordning.
                         Fönsterlamor vill jag ha också =)    

Balkongen: Behöver exakt samma grejer som ifjol, bänkar, bord och en massa prydningsgrejs..

Badrummet: Är ganska nöjd med det som det är även om nya textilier vore grymt, ljusgrönt så man blir glad!

Ja det var lite vad jag har att se fram emot, träning och fixa med hemmet. Annars går jag mest och väntar på att få min operationstid. Borde väl få veta ett litet tag innan tycker jag men det kommer ju ingen. Det var över en månad sen doktorn sa att han skulle ordna tiden men ännu inget nytt..

Känner mig iaf lite bättre nu och ser fram emot måndag, längtar att få jobba!!!

Tydligen publicerades inte denna blogg men gör ett nytt försök nu..

Sen jag skrev har det blivit söndag och jag känner mig frisk nog att gå till jobbet imorgon. Kollade melodifestivalen igår och det var väl ingen höjdare direkt, men kul att en refräng som är lätt att komma ihåg gick vidare. Tror det är sånt som går hem i forna östblocket och som gör att vi har en chans att vinna :) Ingen siom bryr sig eg. Allt fokus på den svenska uttagningen bara o sen EC skitsamma =)
Sveriges mest givna medalj i OS försvann också, Skidskyttedamerna som skulle difilera hem både guld och gröna skogar slutade på förnedrande 10-nåntingplatser... Sämst när det gäller.. Känner igen det där - tyvärr..

Dödsfallet i OS var OMG, vidrigt!! De visste att det kunde hända ändå lät de bli att ändra förrän efter dödsåkningen.. Hur tänker man då??

//Branting