Ullared

Så har man då varit ner till Ullared för att uppleva spektaklet man sett på TV.
Vi åkte från Örebro vid 5 tiden i fredags för att ta oss ner till nattinkvarteringen i Kungälv. Kom ner sent på kvällen efter en körtid på drygt 6 timmar, ja vi stannade och åt på vägen och sträckte på benen ett par gånger..
Nattdags vid 12 och upp 5 på morgonen för att kunna åka vid halv 6.
Varför? Jo för att vara på plats runt 7 när de öppnar och på så sätt slippa köerna =)
Uppskruvade förväntningar och småstressad över allt man hört om köer och trängsel gjorde mig lite småbesviken för när vi kom var det varken eller.. Fast det ändrades en timme senare när det plötsligt vällde fram folk överallt! Antagligen kom ett par busslaster =)
Tjaaa, det var en stor upplevelse tycker jag faktiskt, finfina priser på vissa produkter och normala på andra. Nu när det finns lågprisvaruhus i var och varannan stad är man inet sådär WOW över lågpriser men visst slank en o annan skräpgrej med i kundvagnen, hehe..

Nedan följer några bilder på vad det blev. 
Bl.a. 4st lampor, smörgåsgrill, dubbelbäddset och lakan, handdukar, hygienartiklar, diskmedel, wettexdukar, bakplåtspapper, godis och lite annat.. 
Slutsumman i varuhuset var 2056,40:- =)

Jag var därinne i 4 timmar, alldeles lagom tycker jag! Mina medresenärer var inne drygt 2 timmar mer än mig så jag satte mig ute i solen och läste tidningen - gött! Tills solen gick ner *brrrrr*

KOm hem vid 9 tiden på kvällen och var totalt utpumpad, setat dubbelvikt i bilen på vägen hem med prylar överallt! 
På det stora hela är jag nöjd, missade naturligtvis massor med grejer som jag tänkt handla.
 
Får tacka H&M och H för helgen!

Hygienartiklar från Ullared, inkl handdukar och badkudde  Hygienartiklar, handdukar och en badrumskudde

Köksgrejer från Ullared  Köksprylar, godis och sånt

Vardagsgrejer från Ullared, inkl bäddset osv  Lampor, bädd-set och vardagsprylar


//Branting

Oktober redan..

Vad tiden går när man har kul och mycket att göra. Vi bygger ju om på mitt jobb och jag har nog aldrig haft så ordentligt mycket att göra som jag har nu, gissa hur kul det är?
Faktiskt, jag älskar det!!!
Man kommer till jobbet och startar upp och tar en kopp kaffe och går igenom vad som händer idag. Plocklistan börjas alltid med (det vi sålde dagen innan kommer på listor, automatiskt utskrivna) och när man är klar med den brukar alltid den nya sändning komma på sekunden =)
Scannar varorna och för över det till datorn och så börjar man packa upp. Är oftast klar framåt lunch och sen är det ju bara gå o äta.. Efter lunch blir det att lägga in det som inte går ut i butik in på lagret och efter det bygga!
Det kan vara att man flyttar ordning på en avdelning inne på lagret eller bygger upp häng och galgar upp allt eller så städar man och fixar. Ibland blir det till att fixa med ny inredning som kommer och då ska den gamla väck också. En del slängs och en del ska skickas till andra butiker.
Det enda svåra att hinna med på en dag är att göra inventeringarna som måste göras. Vi har ett krav på ca 1000-1200 rader / månaden och det är knappt man hinner med det =)
Att inventera är inte det roligaste som finns kan jag lova, märks mest på att ingen annan vill göra en inventering utan det blir upp till mig på nåt vis *sucka*
Nåja, jag hinner på en månad göra mina 1000 rader iaf..

Annars händer väl inte så mycket, mer än att det verkar som ALLA kompisar fyller i september. Om man drar en skröna så är det väl för att alla våra föräldrar tillverkar oss kring jul/nyår ;-)

AIK fotboll går inget vidare men det är bara kämpa på! Hockeyn har ju startat ganska lovande och vann derbyt nyligen, sånt känns gött!!!

Nu ska jag ta ett morgonbad, sen raka mig o så gå till jobbet. Senare ska jag till audiologen och kolla upp min hörapparat som är ganska konstig. Funkar ibland, ibland inte.
Kan vara så att CI.t har tagit över helt och jag hör med andra örat utan att veta om det. Nå det får visas idag!

/Branting