Datorn i TVn

Igår var en vän här o hjälpte till att koppla TVn o datorn, så nu när jag skriver dettsa sitter jag o kollar på TV rutan =)
42" *skratt*

Ja vad har ni för skärmstorlekar??

Det blir nog bra när man fixat till allting och rädd att det ska bränna in i TVrutan är jag inte, händer det så händer det, till dess har jag en kalasbild =)

Annars rullar allt på, inte mycket händer eller så gör det just det så jag varken orkar eller hinner med..
Vill antagligen inte blogga längre...

//Branting

LIVERPOOL

Idag var det match, Man. United mot Liverpool i Manchester, på Old Trafford.
Slutresultatet : 1-4
Jag vet, jag har fortfarande inte fattat riktigt än att Pool krossade ;) Manurk på deras hemmaplan!!

Go Pool!!!

Ikväll Mello, första tävlingen jag ser för iår, finalen i globen, ska bli kul eller nåt....

//Branting

Helgen som var + ett vad

Hola på er - längesen jag skrev nåt men det ska det snaaaaaaart bli ändring på.
Det händer väl egentligen inte så mycket, har flyttat och installerat mig här, trivs utmärkt oc letar efter nytt köksbord och lite mattor men det kommer.. =)

Helgen som var var ganska rejält uppbokad, vi börjar med fredagen: 
Efter jobbet skyndade jag mig hem till J för att ta en bit mat och sen ladda inför den kommande koonserten vi skulle på, Håkan Hellström. Slank förbi Lokus på vägen o handlade en kebabtallrik och den har jag verkligen saknat.. Man vet inte vad man saknar förrän man förlorat det.
Nå T droppade in och likaså P, så vi 4 förfestade rejält innan för att komma i stämning och sen stack vi ner, 100 meter bara, bara för att hamna på puben innan konserten. Ganska tajt där kan jag säga.
Hann med toabesök innan o det var ju skönt..
Konserten i sig gav mig otrolig energi. Vi gamla gubbar skulle ju stå längst bak och titta mest hela tiden men så revs första låten av och vips så stod vi mitt i smeten och studsade, härligt!
Och så rullade det på tills vi stod i främre leden och svettades, lagom tills man kom på typ mitt i att man var pissnödig igen o behövde gå.. Försökte hålla mig men att studsa upp o ner och samtidigt vara pinkenödig e ingen bra kombination, så vi gick 3 av oss, P stod kvar o njöt..
Hittade tebax och sen var det röj resten av tiden därinne. Jag uppskattade antalet därinne till runt 1500 pers, rätta mig om jag ha fel någon?
Avslutningslåten får mig att rysa bara jag tänker på den; "Nu kan du få mig så lätt" är helt enkelt kalas på skiva men så många himlar bättre live.. MIn absoluta favoritlåt spelades också: "Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din"
Jag ger betyget stark 4, min första Håkan o det blev kanonbetyg måste ju betyda att det inte var sista gången jag gick på honom ;)
Efter gick vi tebax till J o svepte i oss några kalla till för att komma ner på jorden, sen ut på lokal. Hamnade på Pitchers efter många om o men (som vanligt, inget fel i det) och efter några stora där blev det hem med bussen och slockna helt utslagen runt halv 3 snåret. Kanondag och framförallt kväll!
Tack grabbar =)

Lördagen: Vaknadeupp halv 9 redan efter blott 6 timmar i bingen. Skallebank var bara förnamnet, smakade apstjärt i munnen och faktiskt lite träningsvärk i benen efter allt studsande kvällen innan. Foten hade svullnat lite också och det var inte skönt kan jag lova.
Nåväl, upp för tandborstning, kaffe, fil med müsli och sen lite mer kaffe och tandborstning innan dags för ett kokhett bad. Skallebanket fortsatte.. och fortsatte.. tog 2 tabletter men det hjälpte inte, käkade lite mer fet mat men det hjälpte inte..
Jag ska ju på fest på kvällen tänkte jag så hur ska detta gå..
Nåväl, efter en kort promenix fick min kropp oanad energi och jag studsade till festen (dock inet samma sorts studsningar som kvällen innan) och kom dit sist av alla. Lite mat och umgänge gör susen, de där ölen med ;)
Nå men segt var det, så efter tårtan bestämde jag för att gå hem o slöa, slängde på en film och somnade framför TeVen vid 22. Tack ni 3x30 åringar för maten och umgänget det var faktiskt kul även om det inte syntes på mig =)

Kul att se & prata med G igen också efter en massa år..

Söndagen blev väldigt lugn, en promenux och en massa snack hemma hos R o sen tidigt i sängs... Tack R för snacket, välbehövligt då o då!

Bjussar på en bild från i söndags på moi =)

Jag med tillhörande skäggsamling

Vadet då?
Jo jag och en kollega har lovat att vi ska åka Vasaloppet nästa år *skratt*
Ja jag säger då det...

//Branting