Jobb

Jag har sökt ett jobb på Stadium Nordstan i Göteborg och var på intervju i torsdags.
Idag fick jag besked att de inte ska anställa mig. =(
Nåja, skam den som ger sig så jag sökte jobb på Stadium Grand i samma stad, som lageransvarig, ja det var han som fick jobbet i Nordstan så jag passar på att söka den tjänsten istället.. *ler*

Jodå, jag jobbar kvar på citybutiken som lageransvarig - för er som undrar - men jag känner att jag vill vidareutvecklas, komma vidare i mitt arbetsliv och min livssituation, få en pånyttfödelse..
Ska leta andra jobb utanför Stadium också nu.. får se...

Annars händer inte mycket, foten värker än, blöder då o då. Ska upp imorgon kl 9 till Capio igen för undersökning hur det ser ut och ev fixa till det bättre..

//Branting


Fotboll!

Ja!
En match består verkligen av 2 halvlekar - tur det!!!

//Branting

Fotboll?

Satte mig för att kolla en fotbollsmatch mellan 2 landslag men det ser mer ut som vilken korpmatch som helst från Rosta gärde vi spelade för ca 10 år sen med HRF RedHots =(


Tur att man har glass som tröst - Häagen Dazs Strawberry Cheesecake


//Branting

Opererad

har operationen varit och jag är hemma och sjukskriven till den 14e september. Trodde max 2 dagar o sen till jobbet o köra igen men det visade sig bli svårt.
Ska nedan beskriva min dag:
Jag kommer dit 5 i 9 och sätter mig i ett väntrum. 10 över kommer en sköterska och ber mig följa med så ska jag byta om, får sån där skjorta och strumpor, sen får jag vänta en kvart i omklädningsrummet innan hon hämtar mig. Menar en kvart för att dra av sig sina kläder och sätta på sig en skjorta och 2 strumpor... Nåja.
När hon hämtat mig får jag gå in o lägga mig på en brits som som vanligt är för kort, läkaren kommer och tvättar foten med sprit och sen kör han in 4 nålar under skinnet på mig.
Medans det verkar ska jag ta ett fotbad och tvätta rent foten igen för att därefter gå in i operationssalen. Får lägga mig i världens skönaste säng, latexmadrass o kudde av latex, man sjunker ner och mår sådär underbart gött att man nästan omnar på stört. En sköterska slänger på mig blodtrycksarmband och pulsmätare, hatar att ta blodtryck men antar att man måste ha sånt under operation. Den andra sköterskan skämtar lite o frågar vilken fot det är =) 
Min bula/cysta är ganska synlig kan jag säga, mitt på foten ser det ut som om knölen på sidan av foten flyttat till :P
De gör en pil där med spritpenna och skrattar o har sig, jag börjar bli nervös..
Sen tvättar hon foten i sprit igen och läkaren kommer in, pratar lite sådär roligt bakom munskyddet och jag säger att jag avläser läppar och alltså inget hör, han skrattar och går bort bakom skynket. 
Sen fäster de en manschett runt fotleden och höjer min fot i några minuter för att få bort det mesta blodet där innan de trycker åt med manschettenså att allt blod stannar i benet och inte sprutar ur foten när de "cuttar" mig - tacksamt!

Ja sen är oeprationen igång, halv 11 läggs snittet. 20 i 11 syr de ihop mig.
Under operationen känner jag hur det liksom stramar åt kring tålederna och man hör hur det knäpper då o då. Troligtvis använder de en slö avbitartång som knappt tar ordentligt så att de måste kämpa för att få bort cystan *S* Nej men det tar så kort tid att jag knappt fattar det!
Ja sen är det som sagt klart, läkaren tackar och går ur rummet, de kopplar bort allt och jag får gå o byta om, sätta mig i en mjuk skön fåtölj med foten i högläge och så får jag kaffe :S 
Snacka om skillnad mellan privat sjukvård och landstinget. 
Enda lika mellan de båda är att jag inet får några kryckor där heller. 
Har 2ggr förut opererat tårna på USÖ som då hette RSÖ och båda ggr fick jag lämna sjukan utan kryckor, samma sak här.
Bedövningen har faktiskt inet släppt helt än, 23 timmar efter sprutorna!!
Men man känner i foten hur det jobbas febrilt med såret och det kliar nåt fruktansvärt...
Av doktorn är jag naturligtvis ordinerad vila och foten i högläge, hur det nu ska gå. Helst ska foten befinna sig ovanför hjärtat och det gick väl sådär inatt när jag "sov", för sov gjorde jag väl sådär..

Nu har jag slut på mjölk och en annan grej som gör att jag måst eut men som foten ser ut nu så kommer jag inte i ett par skor. det är svullet som sig bör, har ett tryckförband som är 3x3cm långt och numera ca 1cm högt - hur får jag på mig en sko då!??
Kan ju inte gå barfota till affären i regnet!!

Det får lösa sig för jag e kaffesugen och kaffe utan mjölk blir ju, kaffe :|  hehe

//Branting

Foten

Längesen jag skrev, jag vet..
Var superförälskad under sommaren men tyvärr dog det ut. SÅ nu kan jag titulera mig singel igen =(

Imorgon är det äntligen dags för operation av min vänsterfot. De ska ta bort en stor bula jag har på utsidan, ser nästan ut som jag har en golfboll under skinnet. Det är en vätskeboll kan man säga som de ska karva ut. Den sitter nämligen fast på fotbenet och därför ska de fila bort den.. Ja jag ryser jag med vid tanken att höra bågfilen skrubba mot benet :P Ischa!!
Ett litet problem med det hela bara: Ingen av mina vänner jag frågat hittills kan hämta upp mig efter operationen, alla upptagna av jobb, studier och möten så jag vet inte hur det ska gå..
Iofs har chefen sagt att om det krisar så kunde han påsin lediga dag komma och hämta mig =)

Annars är allt som det ska med mig, jobbar o sliter och det går bra!

//Branting