Innebandy

Har börjat lira innebandy - 3e gången ikväll och kan säga att det är hur kul som helst.
Inte för jag är bra men jag har tur ibland som ikväll när allt jag sköt gick in, då blir det roligare också hehe...
Måste nog skaffa benskydd bara för vissa kan bara inte träffa bollen först utan träffar mina smalben som får sig en rejäl omgång varje måndag. De vet att de lever iaf!!

Annars händer inte så mycket här, jobbet är småtrist och jag söker nytt för fullt - tips mottages via mail (gärna i Gbg, men Örebro går väl bra det med) =)
Lägenhetssökandet ligger nere nu när allt är ovisst om jag jobbar kvar eller inte, tänkte ge det till mars minst om jag ska komma nånstans iår eller inte.
Händer inget innan dess ser jag fram emot ännu en torr vår och sommar i oerhört roliga Örebro *ironin flödar*

Annat: Fick en påminnelseräkning från E.on i onsdags, hade glömt bort den fullständigt och letade febrilt efter orginalräkningen utan att finna den. Måste antingen ha hamnat i soporna eller inte kommit. Nåja jag slängde iväg en betalorder till banken och den betalades. I fredags så kom ett brev från Intrum Justitia *förvånad*
Där står att eftersom jag inte betalat elräkningen till E.on i tid så gick det till inkasso..
Nån annan som är förvirrad??
Jag med, så jag ringde, då sa de att jag ska kolla datumet när de skrev ut räkningen - 8e januari!!  Men, sa jag, jag fick den ju i onsdags!! Det ska väl för F*N inte ta 2v för ett brev att hamna på mitt hallgolv medans det tar 1 dag för ett annat mer kravfyllt brev att hamna där? Just så sa jag... =)
Hon snäste av mig o sa att jag fick ta det med posten *skrattar* Ja tacka för det så som jag använder orden....
Sista ordet är inte sagt i detta ärende, vi får se hur det utvecklas.........

Sitter här nybadad & lyssnar på gamla power ballads i form av Scorpions och Ugly Kid Joe, njuter av att musklerna dras samman då o då och tänker på hur ont jag kommer ha imorgon - Det ska va gött att leva annars kan det kvitta...

//Branting

 

Försov mig

Ja i morse försov jag mig, vaknade upp av att telefonen ringde och min första tanke var, Vem fan ringer såhär tidigt på morgonen. Slog upp ögonen och hann tänka på väg tyill telefonen att "fan vad ljust det var ute".
Svarade och chefen sjöng nästan fram ett "godmorgon Robban" =)
DÅ fattade jag.. kollade klockan, "öhh ja hej hehe, jag tror jag försovit mig.. men jag kommer direkt..." fick jag ur mig..
09.23 stod klockan på!!!
Har på senare tid kunnat konsten att sova länge, annat var det förr.
Max sov jag fram till halv 10, helg som vardag, hela min uppväxt och hela min gymnasietid och hela mitt vuxenliv fram till för ungefär 2 månader sen. Nu kan jag sova hur länge som helst och jag fattar inte vad som hänt..
För nån vecka sen sov jag till 3 på eftermiddagen!!
Nå men det ordnade sig iaf. Jag kom till jobbet och onsdagar är ju underbara nuförtiden, jag jobbar till 18 på onsdagar enligt nya schemat, jippie =D
Allt pga att de vill att alla ska ha lika långa raster.. 1 timme o 15 minuter rast Måste man ha tydligen. Förut hade jag 1 timme och har så haft hela mitt liv så varför Måste man ändra för.. *muttrar*

Läste en go artikel på NA idag och man kan nog bara garva, läs
HÄR!

//Branting

Åter jobbet - Nu helg

Så var man åter på jobbet igen efter 4 dagar hemma. Mne dte var hårt imorse måst ejag erkänna..
Först gick jag o la mig runt 11, men somnade inte så jag gick upp o kollade lite TV, pokermiljonen där Pontus Gårdinger vann. Vilket flyt med korten den gubben hade heheh..
Sen gick jag o la mig igen runt halv 2, vände o vred på mig men nej då.. jag kunde inte somna. Så upp och kolla TVn igen men det var inget att se så jag la mig och löste Soduko som vanligt, brukar göra det till ögonlocken faller ner och det piper i öronen av trötthet..
Halv 4 började jag bli trött - somnade runt 4 *suck*

Sen upp 10 i 7 som vanligt och då kan jag säga, då var jag inte pigg!!

Efter en kaffe och uppfräschningsbesök på toa iväg till jobbet där det gick förvånansvärt bra så är jag nu hemma igen och kan slappa och förhoppningsvis somna lite tidigare ikväll än imorse ;)

Helg, du underbara helg

//Branting

Förkyld

Jaha då har man snart varit megaförkyld i en vecka - varför det inte bara kan ge sig förstår jag inte..
Bombar näsan med spray, dricker mängder med te, sover mycket och badar hett. Brukar ju vara ett recept på framgång men denna gång blir det inte bättre alls.

~Borde kanske öppna Mackmyran jag köpte i Tyskland~

Längesen jag skrev, borde bli mer om jag blir bättre nångång här men just nu finns varken ork att leta fram minnena från jul/nyårshelgerna eller orken att knappa på tangenterna.
Ni får tåla er med att jag iaf haft det jättegött under storhelgerna och jobbat en massa =)

//Branting
med däsad i ed däsduk