Resa någon?

Jag vet, det var ett tag sen sist. Flera månader närmare bestämt men jag har inte känt varken lust att delge er mina tankar eller orkat med att skriva.
På senare tid har jag känt en lust att resa men det är så svårt att kunna det när man inte har så många vänner man kan tänka sig att åka någonstans med och som dessutom har råd att följa med. Mina drömmar och drömresmål är så vitt spridda att jag skriver målen här nedan. Sen om någon känner att Jaaaa dit vill jag med så kanske man kan tänka sig att dela den drömmen med mig =)

Huvudstäder i Europa: London, Paris, Rom, Madrid/Barcelona, Dublin, Glasgow, Prag, Berlin och Aten. En del med fotboll att göra men mest för att de har intressant historia och byggnader jag vill se.

Dyka i Röda havet, Polynesien/Hawaii, Australien och andra exotiska platser med rikt marint liv. Jag har drömt länge om att skaffa dyk cert men jag har liksom aldrig vågat. Ärligt talat handlar det om mod faktiskt.

Thailand för klimatet och dykningens skull
Australien igen, för klimatet, dykningen, upplevelserna i bushen och stränderna 
Karibiska öarna för klimatet och den sköna livsstilen 
Skottland igen för fotbollen dels och dessutom för whiskeyn och omgivningarna.
Afrika för dess djurliv, klimat och livsstil.
Sydamerika för fotboll, klimat, regnskogen, savannerna och bergen/omgivningarna.

I Sverige vill jag uppleva vandringar längs olika leder och paddling - naturupplevelser helt enkelt Nobody know I´m a skogsmulle =)

Finns massa mer jag vill göra men jag vet inte var jag ska börja. Antagligen blir det att kontakta en vän som vet mer om dykningen så jag kan skaffa certifikat för det. Mycket av mina drömmar gäller ju dykningen så det borde vara smartast kanske..

//Branting