Mycket som händer

Så var det då dags för första stora händelsen i maj, denna hektiska tid. Inte nog med att jag varit förkyld och däckad i några dagar nu drar dessutom allt-att-göra-listan igång. Det är:

Poker med grabbgänget + några gästspel.
Den årliga fiskesemestern i dalarna
Poker i Göteborg PTG Open
Inventeringen på jobbet

Puh, hur ska jag orka med allt farande och flängande?
Ikväll kör vi lilla pokern med grabbarna och det ska bli skoj, jag brukar inte lyckas i större sammanhang utan har bättre flyt när vi är 5-6 pers, nu är vi iaf 9 eller 10 så det borde gå bra. Det som händer är att efter nån timme så tryter mitt berömda tålamod och jag går all-in med vad som helst.
Det borde betyda att jag gör en ren kamikaze attack på casinot nästa lördag i Gbg och ja, det är så jag åkt ur tidigare år =)

Fisket i dalarna är något jag ser fram emot ett helt år innan och en grej vi bara gör en gång om året trots att det är så skönt att vi borde göra dte mer ofta. Slippa stressen med allt liv och rörelse i stan, inga avgaser, rofylld natur mm. Att man står på gung-fly gör det ännu mer surrealistiskt för ett betongbarn som jag. Något som rör sig under fötterna är alltid exotiskt betingat.

Inför inventeringen på jobbet kan jag säga att jag e toknöjd med hur det utvecklats hittills. Vi brukar ju få jobba oss halvt fördärvade med arbetstid mellan 6-21, dvs 15 timmars jobb med 30 min rast som man oftast slänger i sig maten på. Iår har vi miskat vårt lager med 50% och dessutom gjort en sjuhelsikes förinventering genom att kolla lagersaldon och att allt redan är etiketterat.
Tiden brukar går åt till att sätta etiketter på allt som inte har det. Nu bör ha kortat ner tiden med åtminstonde 50% så säg att vi e klara runt 16 så är jag nöjd. Inte så mycket övertidsersättning men det spelar ingen roll när man får vara någorlunda pigg dagen efter.

Nu ska jag upp på stan och leta things till fisket, lite linor, wobblers, handskar, mördarklubba etc  etc etc.

Ha en soft vecka ni andra

//Branting

Bloggtorka

Just nu e det bloggtorka som ni säkert redan märkt, har ingen lust har ingen ork har ingen vilja att dela med mig av mina innersta tankar..
Såäresörrusåattehhhh

//Branting